Online diensten


HumaTech_online

Online Diensten

Online Backup

Met Online Backup Services heeft u een modern en veilig alternatief voor tape backup. Uw gegevens worden niet langer op tape gezet maar, onleesbaar versleuteld, via uw internetverbinding verzonden naar onze beveiligde datacenters. HUMATech Online Backup biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van traditionele tape backup. Het is veiliger en betrouwbaarder, biedt actuelere gegevens en is aanzienlijk goedkoper. De service is beschikbaar voor servers, desktops en laptops onder Windows, Mac OS X, Linux, Netware en Solaris.

Fax Service

Email Fax Service U kent het wellicht…steeds naar de fax lopen, papier storingen, wachten in de rij… HUMATech stelt u in de gelegenheid om uw faxen voortaan te ontvangen en te versturen, waar en wanneer u wenst!
Met deze oplossing combineren wij de mogelijkheden van de fax technologie met de voordelen van E-mail in 1 applicatie. Hierdoor verbetert uw communicatie, productiviteit en bespaart u tevens op een aantal kosten. Wij bezorgen u een persoonlijk faxnummer en alle faxen versturen wij onmiddellijk naar uw e-mail adres als .tiff of .pdf. Tevens worden alle inkomende en uitgaande faxen bewaard, die u dan via een online controle paneel kunt raadplegen.

MailShield Service

Dit is een hosted spam- en email oplossing. Email wordt extern gecontroleerd op spam en indien geen spam wordt deze doorgezonden naar uw email server. Op deze wijze wordt uw internetverbinding aanzienlijk minder belast. Tevens is er een full-backup van 7 dagen, indien de mail niet afgeleverd kan worden doordat er een storing is op uw mailserver dan wordt de mail vastgehouden totdat de mailserver weer actief is en daarna worden de emails weer naar uw mailserver gezonden. Enkele andere opties zijn : verzendserver en emailarchivering.

Hosting

De webhosting pakketten van HUMATech zijn ideaal voor elk type website. Uw website laadt supersnel, is altijd bereikbaar en gemakkelijk te beheren.